• Customer Care
  • (888) 123-4567

Uspješno realizovana Konferencija „Naša BIZNIS MREŽA“ (foto, video)

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo o uspješnom završetku naše nedavno održane konferencije "Naša biznis mreža" u hotelu „Jelena“. Ova konferencija je okupila preko 100 strastvenih učesnika iz različitih sektora biznisa, zajedno sa 5 istaknutih predavača koji su dijelili svoje dragocjeno znanje. Želimo da podijelimo sa vama neke od istaknutih trenutaka sa ovog nezaboravnog događaja.

Miroslav Trninić: Digitalizacija malih i srednjih preduzeća

Vaš vodič kroz preduzetničko putovanje u kojem ćemo se dotaći nekoliko veoma važnih tema, sa kojima ćete se sigurno suočiti na svom putovanju.

Željana Mačkić: Digitalni marketing

Marketing menadžer već 7 godina, vlasnica agencije za digitalni i tradicionalni marketing "Digital Hustlers" 2 godine. Njena specijalnost su strategije za oglašavanje na digitalnim platformama u sferama medicine, ugostiteljstva, turizma i trgovine.

Danijela Skenderija: Moderni biznisi u zakonskim okvirima

Sa preko 15 godina iskustva kao licencirani računovođa i poreski stručnjak, vlasnica računovodstvene agencije "Damar Finance" sa sjedištem u Banja Luci.

Gradimir Stanković: Primjena AI alata u digitalnom marketingu

Gradimir Stanković se počeo baviti digitalnim marketingom već sa 15 godina, radeći kao frilenser sa stranim kljentima, fokusirajući se najviše na affiliate marketing i web dizajn.

„Naša biznis mreža“

Dobrodošli na zvaničnu stranicu Konferencije „Naša biznis mreža“ Banja Luka 2023! Ovaj nezaboravan događaj je prilika da se povežete sa vodećim imenima iz poslovnog svijeta, steknete vrijedna znanja i inspiraciju, te izgradite mrežu koja će vam pomoći u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva.

Kontaktirajte nas

Lokacija Konferencije:
Hotel "Jelena" Banja Luka,
Jovana Dučića br. 25
Telefon: 065/ 966 - 933
Telefon: 065/ 300 - 208
Email: biznismreza01@gmail.com 
Društvene mreže⇓