• Customer Care
 • (888) 123-4567
Uspješno realizovana Konferencija „Naša BIZNIS MREŽA“ (foto, video)

Uspješno realizovana Konferencija „Naša BIZNIS MREŽA“ (foto, video)

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo o uspješnom završetku naše nedavno održane konferencije "Naša biznis mreža" u hotelu „Jelena“. Ova konferencija je okupila preko 100 strastvenih učesnika iz različitih sektora biznisa, zajedno sa 5 istaknutih predavača koji su dijelili svoje dragocjeno znanje. Želimo da podijelimo sa vama neke od istaknutih trenutaka sa ovog nezaboravnog događaja.

Naši predavači su pružili inspirativne i informativne prezentacije, obuhvatajući različite aspekte poslovanja. Evo nekoliko tema koje su bile u fokusu:

Danijela Skenderija nas je uputila u "Moderne biznise u zakonskim okvirima", istakavši važnost legalnog razvoja poslovanja.

Miroslav Trninić je istražio "Digitalizaciju malih i srednjih preduzeća" i kako se digitalna transformacija može primjeniti za rast i uspjeh.

Željana Mačkić nas je vodila kroz svijet "Digitalnog marketinga", predstavljajući ključne strategije za uspjeh u online svijetu.

Gradimir Stanković nam je približio "AI u digitalnom marketingu" i kako vještačka inteligencija može transformisati marketinške kampanje.

Bojan Kozomara nas je inspirisao da radimo na svom "Ličnom brendu" i kako se istaknuti u današnjem konkurencijskom okruženju.

Osim sjajnih predavanja, posebno se želimo zahvaliti našim prijateljima konferencije koji su doprinijeli sjajnoj atmosferi:

 • Foto Jotić
 • Gambit Banjaluka
 • Damar Finance
 • Digital Hustlers
 • Great Idea
 • Nina Ketering
 • Kifilica
 • The Engineer gin
 • Vitinika
 • Zanatsko preduzetnička komora regije Banja Luka
 • Freelancing.ba

Takođe, hvala i našim medijskim prijateljima koji su podržali događaj i pomogli nam da širimo inspiraciju, a posebno bi izdvojili Elta televiziju, kao i Alternativnu televiziju.

Ova konferencija je bila posebna zbog raznolikosti učesnika. Imali smo priliku da ugostimo preduzetnike od svega 16 godina, kao i iskusne preduzetnike u svojim pedesetim godinama. Različite branše su se sastale pod istim krovom, uključujući digitalni marketing, programiranje, logopediju, psihoterapiju, pogrebne usluge, osiguranje, medicinu i mnoge druge proizvodne i uslužne djelatnosti.

Jedva čekamo da nastavimo sa novim druženjima, kako bismo imali priliku bolje upoznati sve ove izvanredne pojedince. Svjedočili smo ozbiljnoj grupi ljudi, spremnoj da dijeli svoje znanje i iskustvo u cilju zajedničkog napretka.

Ponosno možemo reći da smo odradili izvanredan posao, stvarajući zajednicu za povezivanje i razmjenu ideja između različitih generacija i industrija. Ovo je tek početak, a budućnost izgleda svijetla i puna mogućnosti.

Hvala vam što ste bili dio "Naše biznis mreže". Nastavljamo zajedno prema novim izazovima i inspiracijama koje će oblikovati budućnost poslovanja.

Podijelite s nama svoje uspomene sa konferencije tako što ćete objaviti slike na mrežama i koristiti hashtag #NasaBiznisMreza. Radujemo se što ćemo zajedno graditi bolju budućnost biznisa.

Prilog ELTA HD televizija:

Reportaža RMD produkcija:

Fotogalerija:

„Naša biznis mreža“

Dobrodošli na zvaničnu stranicu Konferencije „Naša biznis mreža“ Banja Luka 2023! Ovaj nezaboravan događaj je prilika da se povežete sa vodećim imenima iz poslovnog svijeta, steknete vrijedna znanja i inspiraciju, te izgradite mrežu koja će vam pomoći u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva.

Kontaktirajte nas

Lokacija Konferencije:
Hotel "Jelena" Banja Luka,
Jovana Dučića br. 25
Telefon: 065/ 966 - 933
Telefon: 065/ 300 - 208
Email: biznismreza01@gmail.com 
Društvene mreže⇓